مرغ سبز چیست؟

این متخصص بهداشت مواد غذایی تاکید می‌کند که دوره پرورش مرغ در کشور ما، حدود 45 روز است. در طول دوره پرورش مرغ سبز، در طی 3 مرحله پرورش (اول، وسط و آخر دوره)، نمونه‌برداری‌هایی از مرغ انجام می‌شود تا سازمان دامپزشکی تایید بکند که این مرغ‌ها در پایان سومین مرحله آزمایش، فاقد آنتی‌بیوتیک هستند.

در این صورت، مجوز مرغ سبز به چنین محصولاتی داده می‌شود. دباغ‌مقدم معتقد است: «اگر مسولان سازمان دامپزشکی متوجه وجود آنتی‌بیوتیک در گوشت این مرغ‌ها بشوند، به مرغداری مجوز عرضه محصولات خود با عنوان مرغ سبز را نمی‌دهند و می‌گویند که باید آنها را مانند سایر مرغ‌های معمولی، روانه بازار بکنند.

 با این حساب، مرغ‌هایی که روی بسته‌بندی آنها عنوان «مرغ سبز» درج شده و دارای مجوزهای لازم بهداشتی از سوی سازمان استاندارد و دامپزشکی کشور هستند، محصولاتی بدون آنتی‌بیوتیک محسوب می‌شوند و می‌توان بدون نگرانی، آنها را خریداری و مصرف کرد». 

/ 2 نظر / 10 بازدید
مرد احساسی

من دیوانه نیستم فقط کمی تنهایم همین چرا نگاه میکنی تنها ندیده ای

هادی

سلام وبلاگ خوبی داری خوشحال میشم به وبلاگ منم سر بزنی